6/11/2023

BILINFO og CarBuddii indgår strategisk samarbejde

BILINFO og CarBuddii indgår strategisk samarbejde

BILINFO og CarBuddii indgår strategisk samarbejde
Pressemeddelelse Aarhus, den 7. november 2023

Nu kan bilforhandlere se frem til en smidig og enkel arbejdsproces fra den første digitale kundehenvendelse til den endelige underskrevne slutseddel, takket være et nyt samarbejde mellem BILINFO og CarBuddii.

Søren Eliasen, Product Manager hos BILINFO, udtaler: "Dette samarbejde er en naturlig forlængelse af vores eksisterende software til bilbranchen. CarBuddii's funktionelle app bliver et værdifuldt værktøj for sælgere i forlængelse af BILINFOs nuværende salgsproces, og som effektivt understøtter manglende efterspurgte funktioner. Det gør det muligt for os endnu bedre at kunne opfylde vores kunders behov, da vi nu kan understøtte hele salgsprocessen fra app til desktop"

Det bedste fra begge verdener
BILINFO er kendt for sin platform, der hjælper med annoncering af biler samt generering af tilbud, finansiering, slutsedler og sagshåndtering. På den anden side er CarBuddii's app kendt for sin effektive håndtering af digitale henvendelser, digitale køresedler og kundeopfølgning for bilforhandlere.

Med CarBuddii's app kan bilforhandlere nu nemt håndtere de indkomne leads fra Bilbasen og DBA via telefonen. Kundeoplevelsen optimeres via hurtig salgsopfølgning med direkte påmindelser i appen og bistår til at nedbringe salgstiden. Når kunden besøger forhandleren til en prøvetur, er arbejdet digitaliseret på sælgerens mobil. Med appen, udfyldes de nødvendige dokumenter, herunder vanvidserklæringen og den digitale køreseddel, ved scanning af kundens kørekort og kundedata formidles til BILINFO.

Det perfekte supplement til BILINFO's system
Clifford Dyhr, CCO hos CarBuddii, siger: "Vi er glade for at tilbyde en løsning til vores kunder, som optimerer deres dagligdag og gør arbejdet i branchen endnu mere digital. Vores samarbejde med BILINFO har længe været et ønske i branchen og med dette digitale tilbud, får bilforhandlerne nu det bedste fra begge verdener."

For yderligere information læs mere her: https://www.carbuddii.com/integrationer/Bilinfo/

Eller kontakt venligst:

BILINFO
Product manager, Søren Eliasen
Tlf. 23420423

CarBuddii
CCO, Clifford Dyhr
Tlf. 71714410

Fakta om BILINFO
Med mere end 30 års erfaring siden grundlæggelsen i 1989 er BILINFO en pålidelig og erfaren aktør i autobranchen, der dækker hele processen fra prissætning til annoncering, levering og opfølgning. Vores omfattende system giver dig fuldt overblik og mulighed for at administrere vigtige processer med minimale arbejdsgange, alt samlet i ét enkelt system. Dine biler annonceres direkte på din egen hjemmeside og populære markedspladser som Bilbasen og DBA. Danmarks største modelkatalog giver dig indsigt i trends og tendenser, hvilket hjælper med at finde den rette salgspris på det danske bilmarked via Markedsindsigt funktionen. BILINFO er din nøgle til en smidig og enkel arbejdsproces som bilforhandler.

Fakta om CarBuddii
CarBuddii er en dansk SaaS-virksomhed og har på 7 år specialiseret sig i at levere brugervenlige systemer og apps til autobranchen, som gør arbejdsdagen nemmere for både forhandlere, importører og værksteder i Danmark, Sverige og Norge. CarBuddii’s app er anerkendt for at lave digitale køresedler og lejekontrakter på under 20 sekunder. Desuden giver appen sælgeren mulighed for nem lead management og et komplet overblik over hele kunderejsen.

Gør din hverdag simpel, nu
Kom i gang
Mere end 2000 bilforhandlere er allerede igang
Bilinfo Logo
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os her.