13/4/2023

Månedsrapport - Marts 2023
Månedsrapport

Overraskende højt brugtbilsalg

Med over 57.000 transaktioner i marts måned blev der handlet et meget højt antal brugte biler. Sammenlignet med februar måned gik handlen 27% frem. Antallet af handler er i nyere tid kun overgået af marts måned 2021, hvor tallet var 58.312. Det er en bred vifte af brugte biler, der er købt af danskerne i marts måned, men fremgangen har været ekstraordinær høj for de brugte elbiler, der med 4.155 transaktioner satte rekord, og sammenlignet med februar blev der handler 44% flere brugte elbiler i marts.

Forbrugerne har for alvor fået øjnene op for de brugte elbiler, og dét giver mening prisniveauet taget i betragtning. Prisindekset for brugte elbiler faldt med tre procentpoint i marts måned ned til 84,9, og prisfaldene på de brugte elbiler trak det generelle prisindeks med ned, så det nu er 96,8.

Det er tankevækkende, at priserne på de danske elbiler er blandt de billigste i Europa. De danske forbrugere er ikke vant til, at bilerne er billigere i Danmark end i Tyskland, Frankrig og Sverige, men sådan forholder det sig i øjeblikket.

 

 

 

Gør din hverdag simpel, nu
Kom i gang
Mere end 2000 bilforhandlere er allerede igang
Bilinfo Logo
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os her.